CorporatieGids LIVE Kennisdag 2023

Corporatiegids

dinsdag 21 maart 2023 09:30 - 16:00
0,-

Gratis

De CorporatieGids LIVE Kennisdag 2023 is een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.

Wat staat er op het programma?

De dag opent met de Aedes-sessie: Corporatiesector maakt werk van datastandaarden. Daarna kun je in 5 ronden sessies van diverse IT-leveranciers volgen. De kennissessies duren 45 minuten en zijn per aandachtsgebied gegroepeerd en na elkaar gepland. Op die manier krijg je een goed beeld van de verschillende visies, producten en diensten.

Voor wie?

Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op 1 dag meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. En tussendoor natuurlijk netwerken met collega's van andere corporaties, adviseurs en leveranciers.