Ketenstandaard Congres 2023

Ketenstandaard Bouw en Techniek

donderdag 23 maart 2023 09:00 - 18:00
0,-

Gratis

Ketensamenwerking van fabrikant tot gebruiker, van idee tot bouwwerkdossier. Bouwprofessionals uit het hele land komen naar het Ketenstandaard Congres om kennis over digitalisering en standaardisatie op te doen en te delen.

Televisiepresentatrice Hélène Hendriks is dagvoorzitter en discussieleider van diverse talkshows. Het congres begint met een talkshow over digitalisering in de sector. En eindigt met een talkshow over de maatschappelijke thema’s waar de sector mee aan de slag moet: duurzaamheid, circulariteit, samenwerking en de woningbouwopgave. Aedes-voorzitter Martin van Rijn is 1 van de panelleden van deze talkshow.

Tussendoor zijn er 5 rondes met diverse sessies. Ook is er een informatiemarkt met stands van implementatiepartners. En een kennis-etage om in gesprek te gaan met kennispartners.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.

Kijk ook eens bij