De meerwaarde van Resultaatgericht Samenwerken

OnderhoudNL

maandag 17 april 2023 15:00 - 16:15
Eigen werkplek (Teams)
Online evenement
0,-

Gratis

Ben je actief in beheren, onderhouden en verduurzamen van vastgoed? En ben je geïnteresseerd in Resultaatgericht Samenwerken (RGS)? Meld je dan aan voor de  webinar op 17 april 2023. Je hoort wat RGS voor je kan betekenen, wat de voordelen én valkuilen zijn. En wat nodig is om van RGS een succes te maken.

Voordelen RGS

Een van de grootste voordelen van RGS is dat het continuïteit biedt voor de lange termijn. Minder bezig zijn met de waan van de dag en meer met de toekomst is voordelig voor opdrachtgever, opdrachtnemer en de bewoners. Dit blijkt uit het onafhankelijke onderzoek De meerwaarde van RGS, dat management- en adviesbureau Brink heeft uitgevoerd onder woningcorporaties en bedrijven.

Het beeld dat uit dit onderzoek naar voren komt, is positief. Voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers heeft het werken met RGS duidelijk meerwaarde. Ook bewoners profiteren hiervan.

Kijk ook eens bij

Toelichting op de resultaten

Arthur van Wijk van Brink geeft een toelichting op de resultaten van het onderzoek, dat is uitgevoerd in opdracht van de stichtingen RGS en VGO-keur. De voorzitters van beide stichtingen, professoren Hans Wamelink en Henk Visscher, geven hun visie op de resultaten.

En 2 deelnemers aan het onderzoek, een opdrachtgever en een opdrachtnemer, vertellen over hun ervaringen en wat RGS voor hen betekent.

Aanmelden

Aanmelden kan via de roze button.  Na aanmelding ontvang he enkele dagen van tevoren een deelnamelink.