Webinar MIA/Vamil voor fiscaal voordeel bij circulair bouwen

Lente-akkoord 2.0 en RVO

dinsdag 18 april 2023 10:00 - 11:30
Online
Online evenement
0,-

Dit jaar heeft de MIA/Vamil nog meer mogelijkheden om circulaire bouwplannen fiscaal te steunen. Je hoort alles over de mogelijkheden in deze interactieve webinar, met natuurlijk volop ruimte voor vragen.

De MIA/Vamil is een fiscale regeling voor investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en technieken. Een succesvolle aanvraag kan fors bijdragen aan een circulaire businesscase. Dit jaar zijn de voorwaarden voor aanvragen flink uitgebreid, met nieuwe kansen voor een flink fiscaal voordeel. In deze webinar krijg je uitleg over het aanvragen van de fiscale regeling. Je hoort alles over de nieuwe Handreiking Circulaire gebouwen 2023, de nieuwe mogelijkheden van de Milieulijst 2023 en kun je je vragen rechtstreeks aan experts en ervaringsdeskundigen voorleggen.