TCO voor flexwoningen

Aedes

dinsdag 30 mei 2023 13:00 - 15:00
Online
Online evenement
0,-
PE-punten
2

Recent hebben 36 bouwbedrijven raamovereenkomsten gesloten met Aedes om op korte termijn flexwoningen te leveren aan woningcorporaties via het inkooptraject. Corporaties kunnen nu via een mini-competitie op zoek naar een leverancier die het beste bij hen past. Als onderdeel van de mini-competitie kunnen corporaties ervoor kiezen om gebruik te maken van de TCO-tool. TCO staat voor Total Cost of Ownership. Een veelgebruikt hulpmiddel om inzicht te krijgen in de totale kosten op lange termijn en de samenwerking met de markt te verbeteren. Door het gunnen onder andere op basis van een lage TCO, zorgen we voor kwaliteit, leveringszekerheid, korte doorlooptijden en lagere kosten. Tijdens deze kennissessie laten we je zien hoe de TCO-tool werkt, hoe je TCO kunt gebruiken als gunningscriterium bij de beoordeling en hoe de tool je kan helpen om inzicht te krijgen in de langdurige onderhoudskosten.