Verdieping Kwaliteit in Balans

Aedes en Bouwend Nederland

maandag 5 juni 2023 15:00 - 16:15
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis

Wat is Kwaliteit in Balans en vooral hoe gebruik je het in de praktijk? Dit staat centraal in deze webinar op 5 juni 2023.

Kwaliteit in Balans (KiB) is een methode om vastgoedkwaliteit functioneel te specificeren en kwaliteit meetbaar te maken en wordt veel gebruikt bij Resultaatgericht samenwerken. De vernieuwde publicatie Kwaliteit in Balans enkele maanden geleden gepubliceerd en al vele malen gedownload.

Maar hoe gebruik je het boek, wat zijn de aandachtspunten en valkuilen? Dat bespreken we met Valentijn Nouwens (woningcorporatie Portaal), Joost Kant (woningcorporatie Poort6) en Dennis Haman (Hagemans Vastgoedonderhoud).

Bovendien krijg je in de webinar van Johan Smit (Helix Technisch advies) antwoord op de vraag: zijn de KiB-normen te gebruiken naast de NEN 2767 en hoe pak je dat aan? Tot slot vertelt Erik van Assen (Aedes) hoe het staat met het digitaliseringstraject van Kwaliteit in balans.

Kijk ook eens bij

Geïnteresseerd?

Meld je aan via de button.