Aedes verenigingscongres

donderdag 15 juni 2023 12:30 - 20:00

2 keer per jaar organiseert Aedes haar verenigingscongres voor directeur-bestuurders. Hier nemen we samen de belangrijkste besluiten over en voor de vereniging. Ook is er ruimte om met collega-bestuurders standpunten uit te wisselen, debat te voeren, te netwerken en inspiratie op te doen.

Aanmelden kan via de roze knop.

Wat staat er op het programma?

Tijdens het verenigingscongres bespreken we actualiteiten met elkaar. Verder staat op de agenda de herijking van onze langetermijnvisie, de Aedes-forecast en de stand van zaken rondom datastandaarden. We besluiten op het congres ook over een aantal wijzigingen in de Aedes-statuten als gevolg van nieuwe wet- & regelgeving en al in de praktijk gehanteerde werkwijze van de vereniging.

Begin mei versturen wij de stukken hiervoor.  Eventuele vragen beantwoorden wij graag tijdens een van de online consultatiebijeenkomsten op maandag 15 mei of dinsdag 16 mei.

Aansluitend organiseren we een dialoogsessie met stakeholders dat we met een (buffet)diner zullen afsluiten. Uw actieve bijdrage hieraan waarderen we zeer, fijn als u de hele middag in uw agenda wilt reserveren! 

Expert
Barbara Mossinkoff
Verenigingssecretaris