Groene Huisvesters: Vervoer van de toekomst

Aedes, Groene Huisvesters, RVO

woensdag 28 juni 2023 10:00 - 11:30
Online
Online evenement
0,-

De Milieubarometer 2021 toont aan dat de helft van de milieu-impact van corporaties veroorzaakt wordt door vervoer. De winst die te boeken valt dankzij de inzet op duurzame mobiliteit is niet alleen gericht op reductie van CO2 en een gezondere luchtkwaliteit. Het kan ook bijdragen aan lagere bedrijfskosten en een hogere tevredenheid bij medewerkers.

  • DUWO Vastgoedservice deelt ervaring met de Carver Cargo een elektrische mini-auto voor 1 persoon en Cargodeel met een belastbaarheid tot 100 kilogram. De Carver heeft lage kosten en is ideaal voor de kortere ritten van de vakman.
  • Havensteder deelt de samenwerking in Rotterdam rondom duurzame mobiliteit.
  • Provincie Zuid-Holland gaat in op het verlagen van de parkeernorm, wat levert dat op en hoe kun je als corporatie toewerken met je gemeente naar een lagere norm.
  • Universiteit Utrecht gaat in op de resultaten van een mini-enquête Corporaties en duurzame mobiliteit.
  • Green mobility partner deelt een bouwsteen ‘Mobiliteit van de toekomst’ en geeft aan hoe je als corporatie kan aansluiten bij de Groene Huisvesters duurzame mobiliteitsgroep.

In de middag ben je welkom bij DUWO in Delft waar je een proefrit in een Carver kunt maken. Je bent in de ochtend al welkom op de locatie om het ochtendprogramma via een beeldscherm te volgen. Wij zorgen voor een broodje. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de proefrit informatie over het programma op locatie. Voor de proefrit kun je je apart aanmelden. 

Neem je vakmensen mee en maak gebruik van een proefrit in een Carver.
Gratis dankzij een bijdrage van Aedes, Groene Huisvesters en RVO.