Projectbezoek Jong Aedes & NEPROM new gen

dinsdag 19 september 2023 14:00 - 18:30
0,-

Jonge ontwikkelaars ontmoeten en tegelijkertijd meer te weten komen over de ontwikkeling van een gloednieuwe wijk in Amsterdam? Schrijf je dan nu in voor dit evenement in samenwerking met NEPROM New Generation!

 

Tijdens dit projectbezoek zullen we de wijk Oostenburg in Amsterdam beter leren kennen door de ogen van een aantal ontwikkelaars, waaronder de woningcorporatie Stadgenoot. Aan het eind van de rondleiding is er tijd voor een borrel om elkaar beter te leren kennen.
Voor deze activiteit kunnen maximaal 20 Jong Aedes leden deelnemen. Als er meer dan 20 leden zich aanmelden, zullen we werken met een reservelijst.

Programma

  • 14.00 uur: inloop
  • 14.15 uur: start projectbezoek
  • 17.15 uur: borrel bij Czaar