Webinar Platform EFG

Aedes

maandag 25 september 2023 15:30 - 17:00
Online
Online evenement
0,-

Woningcorporaties moeten woningen met een EFG-label uiterlijk 2028 hebben verbeterd. Dat hebben we afgesproken in de Nationale Prestatieafspraken. De hoge energieprijzen zetten daar nu extra druk op. Om de doelstellingen te halen is verdere versnelling nodig. We zien nu al dat corporaties tegen verschillende uitdagingen aan lopen. Hoe betrek je een VvE succesvol in je aanpak? Hoe verduurzaam je efficiënt die hoekwoning of die woning boven de berging? En hoe ga je om met de Wet natuurbescherming?

Aedes wil samen met de leden de schouders eronder zetten en biedt daarom een kennisprogramma gericht op verbetering van woningen met EFG-labels. In de webinar Platform EFG gaan we in op de vragen en uitdagingen. Twee corporaties komen vertellen over hun verduurzamingsaanpak, met deze keer extra aandacht voor de thema’s VvE en Flora en Fauna. Ook geven we een update van het kennisprogramma: hoe verloopt het proces en welke producten gaan we opleveren? En hoe helpen die jou bij de verduurzaming van woningen? Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.