Webinar Stimuleringsregeling Zorggeschikte Woningen

Rijksdienst voor ondernemend Nederland organiseert de webinar namens het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

maandag 2 oktober 2023 15:00 - 16:00
Online
Online evenement

Sinds kort kun je een subsidie aanvragen om zorggeschikte woningen te ontwikkelen: de Stimuleringsregeling Zorggeschikte Woningen (SZGW). Maar welke voorwaarden gelden er? En hoe vraag je de subsidie aan? Meld je voor deze antwoorden én meer aan voor het webinar op 2 oktober van 15.00 uur tot 16.00 uur.

De SZGW

De SZGW ondersteunt woningcorporaties en zorgaanbieders om gegroepeerde, zorggeschikte woningen te bouwen of transformeren. Deze woningen vallen binnen het sociale huursegment. In een zorggeschikte woning kunnen mensen die nu vaak naar een verpleeghuis gaan, langer zelfstandig wonen.