Infobijeenkomst Een thuis voor iedereen

ministerie van BZK, de VNG, het IPO, de RVO, Platform31 en Aedes

dinsdag 10 oktober 2023 11:30 - 12:30
Online evenement
Online evenement

De samenwerkende partijen van het programma 'Een thuis voor iedereen' organiseren een serie van 6 online bijeenkomsten waarin wordt verteld over het programma en u vragen kunt stellen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname via MS Teams (zie roze button) 

Deze bijeenkomst bestaat uit twee delen. We beginnen met een korte toelichting. Wat betekent 'Een thuis voor iedereen' nu precies voor gemeente en woningcorporatie? Waarom is er speciale aandacht voor aandachtsgroepen en wat vraagt dit van jeorganisatie? Welke taken komen er daarbij op je af, hoe gaat het wettelijk kader eruit zien, en hoe organiseer jij de regionale samenwerking?

In het tweede half uur willen we vooral de deelnemers aan het woord laten. Welke vragen heb jij? Waar loop jij tegenaan? Welke ondersteuningsbehoefte heb jij? En welke onderwerpen zie je graag bij de volgende bijeenkomsten op de agenda?

Ben je verhinderd op dit tijdstip maar wil je wel een bijeenkomst bijwonen? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst op 14 november 2023.

Wil je meer weten over de huisvesting van aandachtsgroepen? Kijk op het Online Kennis- en Expertisecentrum (OKEC).