Groene Huisvesters: Blauwgroene oplossingen

Groene Huisvesters

woensdag 11 oktober 2023 10:00 - 11:30
Online
Online evenement
0,-

Corporaties doen de eerste ervaring op met het toepassen van groenblauwe oplossingen zoals groene gevels en blauwgroene daken. Een op de vier corporaties heeft beleid om groene daken toe te passen maar er zijn nog vele vragen onbeantwoord: welke keuze is mogelijk? Hoe onderhoud je het groen? Wat kost dit? Combinatie tussen PV-panelen en groene oplossingen?
Constructieve vragen zoals belastbaarheid van een dak bij sneeuw etc. Er zijn financiële regelingen mogelijk, maar die worden nauwelijks gebruikt. Dit zijn de belangrijkste conclusies van de enquête Blauwgroene daken van Groene Huisvesters. In de bouwsteen Blauwgroene daken belicht Groene Huisvesters een mooi voorbeeld. Graag zoomen wij opnieuw in op blauwgroene daken en op groene gevels.

Neem jouw gemeente of huurdersorganisatie mee naar deze sessie en leer van de praktijk!

Gratis dankzij een bijdrage van 
Aedes, Groene Huisvesters en Samen Klimaatbestendig.