DigiGO D-Days 2023 Rotterdam

digiGO (digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving)

woensdag 15 november 2023 09:00 - 00:00
0,-

Gratis

DigiGO D-Days is een 2-daags event waarbij je wordt ondergedompeld in digitalisering en innovatie in de ontwerp-, techniek-, en bouwsector. Op 15 én 16 november 2023 zie je de versnelling van de digitalisering in de gebouwde omgeving. Je ontdekt hoe je begint of gas geeft, of je vertelt waar je mee bezig bent als het gaat om het slim gebruiken, standaardiseren en delen van data in de gebouwde omgeving.

Wat staat op het programma?

Woensdag 15 november staat in het teken van ervaringen delen: over de nieuwste ontwikkelingen in standaarden, Informatieleveringsspecificaties (ILS’en) en richtlijnen en digitale technologieën en processen binnen de sector. Dus wat werkt (al) en voor wie?

Ook vindt de uitreiking van de DigiDare Award plaats. De prijs die laat zien hoe je anderen kunt inspireren met positieve praktijkvoorbeelden van digitaal samenwerken.

Het DSGO-datastelsel staat centraal op 16 november. Je krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen rondom het digitale afsprakenstelsel dat is ontwikkeld onder aanvoering van het DSGO-team en met input vanuit de markt. Je ziet een uitgewerkt afsprakenstelsel, en concrete praktijkvoorbeelden van datadiensten en toepassingen.

Op beide dagen vindt de D-Days digiMarket plaats: een ontmoetingsplek waar software partijen, kennispartners en brancheorganisaties in gesprek gaan met mensen uit de sector. Zij laten innovatieve oplossingen zien die door middel van digitalisering zaken versimpelen en versnellen.