Landelijke bijeenkomst Dakloosheid

Georganiseerd door Kansfonds community Alle jongeren een thuis en het ministerie van VWS, in samenwerking met de Nationale coalitie Dakloosheid.

maandag 27 november 2023 09:30 - 17:00
locatie volgt

Dakloosheid voorkomen en uitbannen doen we samen! Hoe? Dat laten we zien op 27 november. De dag staat in het teken van de paradigmashift: van opvang naar preventie en Wonen Eerst. Een andere manier van kijken naar en omgaan met dakloosheid.

Alle jongeren een thuis

Alle jongeren een thuis werkt al 3 jaar vanuit het nieuwe paradigma en deelt concrete oplossingen en systeemhacks waarmee je in jouw corporatie of gemeente morgen aan de slag kunt. De dag staat in het teken van het uitwisselen van kennis, ontmoeten en het delen van ervaringen en best practices die bijdragen aan de ambities uit het Nationaal Actieplan Dakloosheid: Eerst een Thuis.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma en een uitnodiging ontvangen? Vul dan dit digitale formulier Eerst een thuis in.