Startwebinar resultaten Aedes-benchmark 2023

Aedes

dinsdag 28 november 2023 10:00 - 11:30
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Wat zijn de belangrijkste uitkomsten van de Aedes-benchmark 2023? Meld je aan voor de startwebinar op dinsdag 28 november 2023 en krijg snel inzicht in de prestaties van corporaties op hoofdlijnen. Dit webinar is toegankelijk voor alle corporaties die deelnamen aan de Aedes-benchmark 2023.

Bent u geen lid van Aedes maar heeft uw corporatie wel meegedaan aan de Aedes-benchmark 2023 en wilt u deelnemen aan dit webinar? Meld u zich dan door te mailen naar [email protected]

Aedes-voorzitter Martin van Rijn en programmaleider Barend van de Kraats nemen je in 1,5 uur mee in de meest opvallende uitkomsten van de 5 prestatievelden, verdieping nieuwbouw en de nieuwe verdieping leefbaarheid. Directeur-bestuurders Ruben Karel (Clavis) en Hanke Struik (Pro Wonen) reflecteren op de huidige resultaten en vertellen hoe zij de benchmark inzetten als leerinstrument.

Ben je erbij?

Meld je dan aan via de roze aanmeldknop. Dit webinar is toegankelijk voor alle corporaties die deelnamen aan de Aedes-benchmark 2023.

PE-punten

Bestuurders ontvangen 1,5 PE-punt voor het bijwonen van de startwebinar.