Webinar Aanscherping eisen nieuwbouwwoningen (MPG)

Aedes

maandag 11 december 2023 10:00 - 12:00
Online
Online evenement
0,-

Circulair werken wordt steeds belangrijker voor woningcorporaties. Het Rijk wil de circulaire norm voor alle nieuwbouwwoningen aanscherpen op 1 januari 2025. Deze norm heet de Milieu Prestatie Gebouw (MPG). De aanscherping kan grote gevolgen hebben voor nieuwbouwprojecten die nu worden ontwikkeld.

In deze webinar nemen we je mee in de MPG. Stichting W/E adviseurs legt uit wat de MPG precies inhoudt en hoe je deze kunt berekenen. We leggen de beleidsplannen uit én vertellen wat de gevolgen zijn voor jouw corporatie. We delen laaghangend fruit voor een betere MPG-score van jouw projecten. Rochdale vertelt hoe zij leren sturen op de MPG. Leer welke stappen jouw corporatie nu al kan zetten om zich voor te bereiden, meld je aan voor het webinar op 11 december.

Voor wie?

Deze webinar is interessant voor bestuurders, projectleiders in de nieuwbouw, strategen en duurzaamheidsadviseurs.

De webinar is de eerste van een reeks waarin we corporaties ondersteunen te gaan sturen op de MPG. In het tweede webinar gaan we in op effectieve maatregelen om de MPG te verlagen bij nieuwbouwwoningen (datum volgt). Geïnteresseerd? Meld je aan via roze button! Graag tot ziens.