Bestuurdersbijeenkomst doorontwikkeling Aedes-benchmark

Aedes

woensdag 28 februari 2024 09:00 - 10:30
Eigen werkplek (Teams)
Online evenement
0,-

Gratis

De Aedes-benchmark bestaat dit jaar 10 jaar. Een goed moment om ook naar de toekomst van dit instrument te kijken. Dat doen we graag met jullie en zijn daarom een uitgebreide consultatieronde gestart. 

We onderzoeken hoe de benchmark corporaties beter kan ondersteunen bij de uitdagingen van nu. Hierbij hebben we bestuurders en inhoudelijke medewerkers gesproken in werk- en klankbordgroepen. Op woensdag 28 februari 2024 leggen we ons voorstel voor de Aedes-benchmark 2025 graag voor aan directeur-bestuurders tijdens een online bijeenkomst. 

De uitkomst van de consultatie en de bijeenkomst vormt de basis voor de aanbesteding voor de Aedes-benchmark 2025. 

Aanmelden

Wil je als directeur-bestuurder hierover meedenken en meepraten? Meld je aan via de roze button.