Conceptenboulevard LIVE

Netwerk Conceptueel Bouwen

donderdag 14 maart 2024 09:15 - 17:30

Tijdens Conceptenboulevard LIVE kun je in gesprek gaan en zelf ervaren hoe conceptueel bouwen slimmer, sneller én met een betere prijs-kwaliteitverhouding kan zijn. Je hoort de ervaringsverhalen van collega corporaties en gemeentes en je kan de aanwezige conceptaanbieders en experts van de toeleverende industrie het hemd van het lijf vragen. Dit evenement wordt georganiseerd door Netwerk Conceptueel Bouwen en is speciaal bedoeld voor professionele opdrachtgevers.

Wat mag je verder verwachten?

  • Afnemer en conceptaanbieder gaan gericht (en op afspraak) met elkaar in gesprek. 
  • 2 Plenaire sessies, geven door Alex Straathof over de cultuurverandering die nodig bij organisaties en Hans Wamelink over de succesfactoren van conceptuele woningen binnen projecten. 
  • Een persoonlijk programma waarin je in kleine groepjes in gesprek gaat, je kiest zelf!
  • Deze dag ontvang je actuele kennis over conceptueel bouwen: Samenwerken in de bouw?! Hoe organiseren we dat? Vanuit welke ‘afspraken’ gaan we werken? Hoe zoeken we de samenwerking met gemeenten, welstand en nutsbedrijven op. Wat verandert in het proces? Aan welke bouwconcepten kan je dan denken? Hoe zit het met onderhoud, beheer en duurzaamheid? Welke materialen worden gebruikt en hoe ziet het proces eruit.

Programma & Indeling

Jouw persoonlijke programma wordt afgestemd na aanmelding. In de volgende stap (bij registratie) kun jij jouw favoriete top 5 conceptaanbieders aan ons doorgeven. TIP: Kijk op Conceptenboulevard.nl om alle deelnemende conceptaanbieders en hun concepten te zien. Je ontvangt een week voor het event een mail met daarin jouw persoonlijke programma.

Doelgroep & Kosten

Werk jij bij een corporatie, ontwikkelaar, gemeente of overheid en wil jij je kennis vergroten, netwerken met experts en de laatste trends in conceptueel bouwen ontdekken? Dan is dit evenement voor jou! Deelname is gratis voor alle NCB leden, Aedes leden, corporaties, gemeenten, overheid en Vrienden van NCB.

>>> Inschrijven kan tot 1 maart 2024

Parkeren

Dit event wordt gehost bij BAM Homestudios. Kom je met de auto? Er zijn (max 60) parkeerplaatsen beschikbaar bij BAM Homestudios. Je kunt ook vlakbij parkeren bij The Wall en is bereikbaar vanaf de snelweg A2, afslag 7. Bij binnenkomst van de parkeergarage wordt jouw kenteken gescand en je krijgt geen kaartje. Je kan met pinpas of creditkaart afrekenen bij de slagboom bij het uitrijden. Het adres voor je navigatie is: The Wall | Hertogswetering 183 | 3543 AS Utrecht. Vanuit daar is het 10 minuten lopen. Er is ook een bushalte op 10 minuten afstand van BAM Homestudios.

Annuleren / No show

Moet je helaas toch annuleren voor dit event ? Laat het dan tijdig weten svp. Bij afmelding minder dan 48 uur voor het evenement, brengen wij €50 euro in rekening.

Kijk ook eens bij
Expert
Jonne Siemens
Adviseur Nieuwbouw en Verduurzaming