Wet Kwaliteitsborging: spreekuur voor corporaties

Aedes

maandag 18 maart 2024 16:00 - 17:00
Online
Online evenement
0,-

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB) geldt vanaf 1 januari 2024 voor alle grondgebonden woningen die corporaties bouwen. Deze wet heeft gevolgen voor de bedrijfsvoering van corporaties bij het bouwen van nieuwbouwwoningen. Zo krijg je in het bouwproces te maken met de zogenoemde kwaliteitsborger. Daarnaast is de rol van de gemeente bij de bouwplannen anders geworden. 

Wil je meer weten over de gevolgen van de WKB of heb je concrete vragen over de uitvoeringspraktijk? Meld je aan voor het digitaal spreekuur Wkb. Aedes organiseert dit spreekuur samen met WKB-experts.

Je kunt hier ervaringen delen en vragen aan de experts van BZK, Vereniging Bouw en Woningtoezicht en VBTM.