DigiGO - Slim digitaal samenwerken in de woningbouw

Aedes

woensdag 27 maart 2024 16:00 - 17:30
Eigen werkplek (Zoom)
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

PE-punten
1,5

Hoe draagt digitale samenwerking bij aan onze opgaven in de bouw? Wat is digiGo? Welke aanpak hanteert digiGo? Welke projecten richten zich op de woningbouw? En met welke partners wordt er samengewerkt? Op deze vragen geven we antwoord tijdens de webinar.   

De webinar is een samenwerking met digiGO, hét platform voor digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Het is een netwerk van, voor en door professionals in de ontwerp, bouw- en technieksector. Samen zorgen we voor versnelling van ketenbrede digitalisering. Want digitalisering is een belangrijk hulpmiddel bij het oplossen van de maatschappelijke opgaven waar we voor staan.  

In de webinar hoor je hoe er samengewerkt wordt, met wie en waar we als corporaties allemaal bij betrokken zijn. De presentatie is in handen van Michiel van Wezel (Aedes), Jacco Maan (bestuurder Vidomes en lid van de Bouw Digitaliseringsraad) en Martijn Carlier (manager aanjagen digitalisering bij digiGO). 

Programma

16.00 – 16.10 Introductie Michiel van Wezel
16.10 – 16.20 Belang Digitalisering met ketenpartners Jacco Maan
16.20 - 16.30 Digideals in voorbereiding Michiel van Wezel
16.30 – 16.45 Hoe wordt er samengewerkt? Martijn Carlier
16.50 – 17.15 Welke projecten zijn er binnen digiGO? Martijn Carlier
16.50 – 17.15 Ruimte voor vragen Plenair

Heb je interesse om de webinar bij te wonen? Meld je direct aan.  

Bestuurders ontvangen 1,5 PE-punt voor het bijwonen van dit webinar.