DIV-it kick-off

Aedes

woensdag 10 april 2024 15:00 - 16:30
Eigen werkplek (Teams)
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

Wil jij het passend toewijzen van sociale huurwoningen versnellen en versimpelen? Implementeer dan met steun van Aedes DIV-it: de standaard voor de digitale inkomensverklaring. Tijdens deze kick-off licht het team van Aedes Datastandaarden de DIV-it-standaard toe. En nemen we corporaties mee in het implementatieproces. 

Kortom: wil jij aan de slag met DIV-it? Meld je dan direct aan en kijk tot die tijd vooral alvast rond op de DIV-it-website

Per 1 januari van dit jaar is het mogelijk om woningzoekenden via MijnOverheid inkomensgegevens van de Belastingdienst direct met woningcorporaties te laten delen. Woningzoekenden hebben de afgelopen weken in enkele pilotregio's al hun inkomensgevens aan kunnen leveren met DigiD via MijnOverheid. Aedes gebruikt de lessen uit de pilot om de landelijke implementatie door woningcorporaties te ondersteunen.