Versnellingslab circulair bouwen

Platform31, Alba Concepts, Cirkelstad en Groene Huisvesters, in samenwerking met het Ministerie van BZK, Aedes en VTW.

dinsdag 4 juni 2024 13:00 - 16:30
locatie volgt
0,-

Gratis dankzij een bijdragen van het ministerie van BZK

Dit is de 2e sessie van de derde reeks van het Versnellingslab Circulair Bouwen, het meerjarig ontwikkelprogramma voor woningcorporaties. In de derde reeks leer je meer over vastgoed interventies. Je kunt je nu aanmelden om kosteloos deel te nemen.

Aan de slag met het inbedden van circulair bouwen in de organisatie

In het programma werk je samen met andere corporaties om kennis uit te wisselen en te experimenteren. Zo kom je in 3 stappen tot circulair bouwen, waarbij deze reeks een focus heeft op verbreden en opschalen.

In werksessies duik je in de verschillende aspecten van circulair bouwen. Afhankelijk van je gekozen leerlijn ga je strategisch/tactisch of operationeel de diepte in. Je vindt alles over de sessies en leerlijnen het in het uitgebreide programma.

Goed om te weten: deelname aan de voorgaande reeks en sessies is geen vereiste voor toelating of succes. Er zit een zekere opbouw in de sessies, maar instromen kan op elk moment. 

Voor wie?

Het Versnellingslab nodigt je van harte uit om medewerkers vanuit verschillende niveaus binnen je organisatie in te schrijven om de meeste impact te realiseren. Het programma is daarom speciaal ontwikkeld voor alle lagen binnen de organisatie:

  • VG-managers, programmamanagers en adviseurs duurzaamheid(s)beleid
  • Projectmanager en operationele professionals
  • Bestuurders en toezichthouders (specifieke sessie op 6 juni 2024)