Impulsdag Warmtenet

Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie en Nieuwe Warmte Nu

woensdag 12 juni 2024 09:30 - 16:30
Utrechtse Stadsvrijheid
0,-

Tijdens de Impulsdag Warmtenet zetten we concrete stappen richting de realisatie van warmtenetten. In veel dorpen en steden in Nederland wordt gewerkt aan warmtenetten. Gemeenten slaan daarbij de handen ineen met partners en bewoners. 

Het wordt een interactieve dag waarbij je de mouwen écht opstroopt en samen aan de slag gaat. Er komt een breed scala aan onderwerpen aan bod waaronder organisatorische, juridische en financiële vraagstukken, bewonersbetrokkenheid en meer. Om het maximale uit deze dag te halen, nodigen we je uit om je samen met je (interne) partners of het hele warmtenetteam in te schrijven. Want alleen samen kom je verder!

Voor wie?

De Impulsdag is voor iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen van warmtenetten: ambtenaren en bestuurders, (burger)initiatieven, woningcorporaties, energiecoöperaties, netbeheerders, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen. 

Het aantal plaatsen is beperkt. Op deze dag gaan we echt aan de slag met warmtenetprojecten. Daarom vragen wij jou in de aanmelding aan te geven bij welke ontwikkeling van een warmtenet je betrokken bent. Als er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zijn, geven wij voorrang aan aanmeldingen uit de omschreven doelgroep.