Flexwoningen 2024

Spryg

woensdag 19 juni 2024 09:00 - 16:30
Nieuw Babylon
749,-

Dit gereduceerde tarief geldt voor woningcorporaties.

Wegens succes herhaald! Flexwoningen vormen een belangrijke oplossing voor de actuele woningnood van een dikke 10% van alle volwassenen in Nederland: van starters, studenten, alleenstaanden tot arbeidsmigranten. Hoe krijgen we de daadwerkelijke realisatie snel van de grond? Waar kan snel en betaalbaar gebouwd worden? Wat zijn de extra regels onder de nieuwe Omgevingswet? Op deze 3e editie krijgt u een actueel overzicht én concrete handvatten.

In 1 zeer praktische studiedag nemen topexperts, vanuit onder andere woningcorporaties en gemeenten, je mee in de kansen, uitdagingen en aandachtspunten rondom flexwoningen: modulaire, verplaatsbare woningen op tijdelijke locaties. Wat zijn de vooruitzichten en de lessons learned? Ontdek uw (versnel)kansen met verplaatsbare woningbouw.