Lente-akkoord congres

WoningbouwersNL, IVBN, AEDES, NEPROM, Bouwend Nederland en het ministerie van BZK

woensdag 19 juni 2024 12:00 - 17:00
150,-

Het Lente-akkoord congres is hét event voor marktpartijen, corporaties en beleidsmakers die aan de slag zijn of willen met circulair bouwen. Met presentaties en gesprekken over houtbouw, installatie-arm bouwen, betaalbaar circulair, MPG in de praktijk, Losmaakbaar bouwen, CO2-reductie in projecten en nog veel meer. Ook zullen de nodige inspirerende voorbeelden langskomen.

Tijdens het congres vertellen ook corporaties over hun ervaringen met circulair bouwen. Betaalbaarheid en haalbaarheid van circulair werken komt in verschillende sessies uitgebreid aan bod. Carlijn Stoof van Woonstad Rotterdam vertelt over hun project: het grootste houten appartementengebouw in Nederland. Gijs Gerrits van Mooiland neemt je mee in het opstellen en implementeren van een menukaart met haalbare circulaire materialen. Andere sprekers zijn onder andere ministerie van BZK, W/E Adviseurs, VORM, Sustainer, INBO, Powerhouse Company, DGBC, LEVS, Woonstad Rotterdam, Ingenii, AM, VBI, Climate Cleanup Foundation, Rabobank en gemeente Amsterdam. 

Deze middag is inclusief lunch en een afsluitende borrel. Ruim 180 deelnemers hebben zich al aangemeld voor het congres. Kom jij ook?