Webinar Slimmer met je energie

Slimmer met je energie

dinsdag 25 juni 2024 10:00 - 11:30
Online
Online evenement
0,-

De energiedisplay geeft bewoners realtime feedback op hun energieverbruik. Zo worden zij zich bewust van hun verbruik. Hoe kun je als woningcorporatie of gemeente concreet aan de slag om bewoners hiermee te helpen? ‍We delen ervaringsverhalen en beantwoorden je vragen over gebruik van de energiedisplay. 

Aan het woord komen:

  • Jos Idema van samenwerkingsverband GeWOON groen (5 woningcorporaties: Lefier, Wold en Waard, Groninger Huis, Wierden en Borgen, en Acantus)
  • Martien van Ham van energiecoöperatie VerduurSaam Etten-Leur en Erik Vissers van huurdersbelangenvereniging Etten-Leur (hbv van woningcorporatie Alwel)

Voor wie?

Woningcorporaties en gemeenten die bewoners op een effectieve manier structureel energie willen laten besparen, bijvoorbeeld in het kader van de Aanpak Energiearmoede of het invullen van prestatieafspraken.