Discussiedagen Sociale Huisvesting 2024

donderdag 17 oktober 2024 00:00
Conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten te Soesterberg
550,-
PE-punten
0

In oktober vindt de 10e editie van de Discussiedagen Sociale Huisvesting plaats. Tijdens een tweedaagse bespreken professionals hun ideeën voor het aanpakken van urgente woonvraagstukken. Centraal thema is deze keer: sociaal wonen in onzekere tijden. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden om deel te nemen.

Meld je aan!

Doelgroep
De discussiedagen zijn bedoeld voor strategen, experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van wonen en sociale huisvesting. Die kunnen afkomstig zijn uit de praktijk van advies, onderzoek of beleid. 

Datum, plaats, kosten en PE-punten
De discussiedagen vinden plaats op 17 en 18 oktober 2024 in Soesterberg (Conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten). Kosten bedragen 550 euro, inclusief overnachting en verblijfskosten; exclusief btw). Bestuurders en toezichthouders van corporaties krijgen PE-punten voor deelname

Meer informatie en aanmelden?
Geïnteresseerd en meer weten? Op de website van Platform 31 staat uitgebreide informatie over de opzet van de discussiedagen en over de aanmelding. Lees er meer over.