Meld je aan voor de Nederlandse Leergang Housing First

Nieuws Nieuws · 28 november 2022
Expert
Pieter van Hulten
Pieter van Hulten
Belangenbehartiger

Housing First is bekend als model en systeemaanpak voor het terugdringen van dakloosheid. Kern van het model: eerst een woning toewijzen en daarna (pas) medische zorg en ondersteuning geven. Maar wat komt er bij het implementeren en doorontwikkelen van dit model precies kijken? Hoe zet je dit effectief in om dakloosheid op te lossen? Leer alles over de ‘ins & outs’ van Housing First en meld je vóór 12 december 2022 aan voor de Leergang Housing First van Housing First Nederland en de Hogeschool Utrecht.

De eerste editie start in januari 2023. Het is een praktijkgericht programma van vijf lesdagen verspreid over vier maanden. Housing First Nederland, de Hogeschool Utrecht en diverse gastdocenten delen hun kennis op het gebied van Housing First en alles wat daarbij komt kijken. De leergang combineert professionele kennis, ervaringskennis en wetenschappelijke kennis over Housing First. Met de kennis die je krijgt aangeboden, maak je direct de vertaling naar jouw dagelijkse praktijk en lokale context.

Lees alle praktische informatie over de Leergang in deze brochure.

Aanmelden voor de Leergang?

Meld je voor 12 december aan door een email te sturen met je naam en functie naar [email protected], met als onderwerp 'Aanmelden leergang'.