Neem deel aan de regiodagen van het benchlearningprogramma 2023

Nieuws Nieuws · 23 november 2022
Expert
Kathalijne van den Brekel
Kathalijne van den Brekel
Adviseur Mens & Organisatie

Vergelijk de Aedes-benchmarkcijfers van jouw corporatie met die van andere corporaties. Want dan kun je jouw prestaties verbeteren. Om je op weg te helpen organiseert Aedes vanaf februari 2023 een uitgebreid benchlearningprogramma met 4 regionale dagen. Centraal staat het verhaal achter de cijfers.

Wat kun je verwachten?

Tijdens 4 regionale dagen wissel je in verdiepende benchlearningsessies werkwijzen uit over de prestatievelden. Je bespreekt met elkaar de inzichten over je eigen prestaties en verbetermogelijkheden. Zo doe je nieuwe inzichten op en krijg je handvatten om met je eigen collega’s aan de slag te gaan.

Dit gaat in groepen van maximaal 20 personen. Er is dus veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen. Door het regionale karakter maak je kennis met collega’s uit jouw eigen regio.

Benchlearningsessies

De in totaal 20 benchlearningsessie zijn verdeeld over 4 regionale dagen. Per regiodag organiseert Aedes 6 verdiepende benchlearningsessies: 3 in de ochtend en 2 in de middag.

Ochtend (10.00 – 12.30 uur):

 • Huurdersoordeel
 • Bedrijfslasten
 • Duurzaamheid

Middag (14.00 – 16.30 uur):

 • Onderhoud & verbetering
 • Beschikbaarheid & betaalbaarheid

Je kunt je tot een week van te voren opgeven voor 1 of 2 benchlearningsessies in jouw regio via de onderstaande links per regio.

Regio’s en data

 • Regio Noord (Groningen, Friesland, Drenthe) bij Van der Valk in Assen: donderdag 9 februari 2023
   
 • Regio Oost (Overijssel, Flevoland, Gelderland) bij Van der Valk Hengelo: donderdag 16 februari 2023
   
 • Regio Zuid (Noord-Brabant, Limburg) bij Van der Valk in Eindhoven: donderdag 9 maart 2023
  →  Meld je aan voor de regio Zuid
   
 • Regio West (Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland) bij Van der Valk in Den Haag/Nootdorp: donderdag 16 maart 2023
  →  Meld je aan voor de regio West

Deelnemen? Meld je direct aan

Aanmelden kan via bovenstaande links tot een week voor de sessie plaatsvindt. Kies bij het aanmelden aan welke sessie(s) je wilt deelnemen. Lukt het niet om deel te nemen aan de benchlearningsessie(s) in jouw regio, dan ben je welkom in een andere regio. 

Kosten

De benchlearningsessies zijn alleen toegankelijk voor Aedes-leden en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Mocht je toch niet kunnen? Meld je dan tijdig af, zodat we je plek aan iemand anders kunnen geven.