Benchlearningprogramma 2022: verdiepende regionale sessies

Nieuws Nieuws · 23 november 2021
Expert
Kathalijne van den Brekel
Kathalijne van den Brekel
Adviseur Mens & Organisatie

Met de Aedes-benchmark kun je de cijfers van jouw corporatie vergelijken met die van andere corporaties. Dit biedt inzicht om prestaties te verbeteren. Aedes organiseert vanaf februari 2022 een uitgebreid benchlearningprogramma om je op weg te helpen. Hierbij gaat het vooral over ‘het verhaal achter de cijfers’.

Wat kun je verwachten?

Tijdens 4 regionale dagen wissel je in verdiepende benchlearningsessies onderling werkwijzen uit over de betreffende prestatievelden, bespreek je met elkaar de inzichten over de eigen prestaties en verbetermogelijkheden. Ook doe je nieuwe inzichten op en krijg je handvatten, waarmee je met collega’s in de eigen corporatie aan de slag kunt.

Dit gaat in groepen van maximaal 20 personen. Hierdoor is er veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen. De sessies zijn fysiek zodat je kennis kunt maken met collega’s uit jouw eigen regio.

Benchlearningsessies

De in totaal 24 benchlearningsessie zijn verdeeld over 4 regionale dagen. Per regiodag organiseert Aedes 6 verdiepende benchlearningsessies. Er zijn ochtend- en middagsessies.

Ochtend (10.00 – 12.30 uur):

  • Huurdersoordeel
  • Bedrijfslasten
  • Duurzaamheid

Middag (14.00 – 16.30 uur):

  • Onderhoud & verbetering
  • Beschikbaarheid & betaalbaarheid
  • Nieuwbouw

Je kunt je tot een week voor de sessie plaatsvindt opgeven voor 1 of 2 benchlearningsessies in jouw regio via de onderstaande links per regio.

Regio’s en data:

Deelnemen? Meld je direct aan

Je kunt je via bovenstaande links aanmelden tot een week voor de sessie plaatsvindt. Kies bij het aanmelden (stap 3) aan welke sessie(s) je wilt deelnemen. Lukt het niet om deel te nemen aan de benchlearningsessie(s) in jouw regio, dan ben je natuurlijk ook welkom in een andere regio. 

Kosten

De benchlearningsessies zijn alleen toegankelijk voor Aedes-leden en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aedes hanteert wel een no-show fee van € 50,- voor wie zich niet tijdig afmeldt.