Aedes-datacentrum

Het Aedes-datacentrum is een online benchmarktool met informatie over de sociale huursector. Je vindt er gegevens over bijvoorbeeld leefbaarheid, duurzaamheid, het aantal sociale huurwoningen en de bedrijfsvoering van corporaties. Ook staan de data uit de Aedes-benchmark en het FLOW arbeidsmarktonderzoek in het datacentrum. Via het dashboard kun je op toegankelijke wijze de benchmarkresultaten voor jouw corporatie bekijken en analyseren. Het Aedes-datacentrum is ontwikkeld in samenwerking met Abf. 

Experts
Korina Tolboom
Adviseur Data en Benchmarking
Ivar Kramer
Adviseur Data en Benchmarking

Wat vind je in het Aedes-datacentrum?

Wil je voor jouw corporatie inzicht in hoe jullie het doen in de branche ten opzichte van andere corporaties of landelijk? In het Aedes-datacentrum kun je de cijfers van jouw corporatie vergelijken! Deze video laat wat je allemaal in het datacentrum kunt vinden, hoe je het gebruikt en wat het je oplevert. 
Naar het Aedes-datacentrum

Wist je dat

In het Aedes-datacentrum kan je per corporatie ook een factsheet (infographic)  downloaden met daarin de resultaten van de Aedes-benchmark van jouw corporatie. En ook ‘standaardrapporten’ met verdiepende informatie over jouw corporatie vind je hier. 

In deze infographic zijn de resultaten van de Aedes-benchmark 2021 weergegeven