Corporaties kunnen zich weer inschrijven voor Talent in Huis!

Nieuws Nieuws · 22 april 2022

Anderhalf jaar lang jonge veelbelovende starters bij jullie aan de slag in de organisatie? Mensen in huis die vragen stellen die niemand meer stelt en creatieve oplossingen aandragen voor complexe vraagstukken? Meld jouw corporatie dan nu aan voor Talent in Huis. Inschrijven voor deze 15e editie van het traineeprogramma kan tot 15 mei 2022.

Talent in Huis biedt corporaties de mogelijkheid om te werken met jong talent op de arbeidsmarkt. Dat draagt bij aan de energie, frisheid en innovatiekracht van de branche. De trainees krijgen op hun beurt de kans om zichzelf professioneel te ontdekken en te ontwikkelen – en de volkshuisvesting te leren kennen als plek om hun carrière te vervolgen.

Als werkgever profiteren van jong talent

Het talentprogramma heeft in de afgelopen 14 jaar meer dan 150 jonge talenten begeleid. Het overgrote deel daarvan werkt inmiddels bij een corporatie bijvoorbeeld als projectleider, manager Strategie of directeur.

Talent in Huis ontwikkelde een sterk en bewezen ontwikkelprogramma gericht op creativiteit en innovatie. Wij leren de jongste generatie om patronen door te breken en na te denken over zichzelf en hoe zij zich verhouden tot de rest van wereld.  Wij zien ze als de leiders van de toekomst, creatieve toekomstmakers. En als werkgever profiteer je natuurlijk van wat zij brengen en leren.

Hoe meld ik mijn organisatie aan?

Vanaf nu tot 15 mei kun je jouw organisatie aanmelden voor deelname. Neem contact op met Peter de Jong (06 117 305 04) of Iris Meertens (06 131 397 44). Zij kunnen je ook in contact brengen met collega-corporaties die al ervaring hebben met het programma. Of kijk op de website van Talent in Huis via de link.

De selectiedagen voor deze editie van Talent in Huis vinden plaats op donderdag 6 en 13 oktober. Op maandag 14 november 2022 start de eerste trainee in jouw organisatie!