Corporaties kunnen zich weer inschrijven voor Talent in Huis!

Nieuws Nieuws · 4 april 2023

Anderhalf jaar lang jonge veelbelovende starters bij jullie aan de slag in de organisatie? Mensen in huis die vragen stellen die niemand meer stelt en creatieve oplossingen aandragen voor complexe vraagstukken? Meld jouw corporatie dan nu aan voor het prijswinnende traineeprogramma Talent in Huis.

Award voor Talent in Huis

Talent in Huis, hét traineeprogramma voor woningcorporaties, is onlangs verkozen tot één van de beste 4 traineeprogramma's van Nederland. Daar zijn we bij Aedes, als mede-initiator en ambassadeur, trots op en blij mee! Een erkenning voor een prachtig programma dat van betekenis is voor het werven en behouden van jong talent voor onze branche. 

Zichtbaar bij hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt

Talent in Huis maakt, samen met de 61 deelnemende corporaties van de afgelopen 17 jaar, woningcorporaties zichtbaar voor hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt. Het programma werft, ontwikkelt, en behoudt, hiermee een talentvolle nieuwe generatie die zich inzet voor wonen in Nederland.

Tot nu toe investeerden corporaties in ruim 200 trainees, waarvan 60% nog steeds in de sector werkt. Van de laatste editie was dat zelfs 80%. En de alumni bezetten mooie rollen als adviseur, projectleider, bestuurssecretaris, directeur en meer. Prachtig om te zien wat dit woningcorporaties oplevert!

Wat is Talent in Huis?

Talent in Huis is voor werkgevers en trainees die voor beweging willen zorgen. Het traineeprogramma biedt een sterk en bewezen ontwikkelprogramma gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, werft toptalenten en begeleidt in de selectie. Talent in Huis verzorgt het programmamanagement, coacht, ontwikkelt de trainingen én voert ze uit. Als werkgever, en dat merken wij elke editie weer, profiteer je direct van wat zij brengen en leren.

Hoe meld ik mijn corporatie aan voor Talent in Huis?

Dit jaar start weer een nieuwe editie Talent in Huis. Dit betekent dat corporaties zich kunnen aanmelden voor een plek in het programma om dan vanaf ongeveer november 2023, 3 keer een half jaar een trainee op de werkvloer te hebben. Van harte aanbevolen!

Voor meer informatie kun je terecht bij het team van Talent in Huis. Via de website Talent in Huis vind je alle informatie over het programma, contactmogelijkheden en meer.