Zoek je naar circulaire, innovatieve oplossingen?

Nieuws Nieuws · 7 april 2022
Expert
Anne van Stijn
Anne van Stijn
Adviseur Verduurzaming

De Aedes-KVK Business Challenge helpt je hierbij. Aedes en de Kamer van Koophandel (KVK) starten de Business Challenge 2022 om corporaties te helpen bij het vinden van innovatieve oplossingen voor bijvoorbeeld nieuwbouw en renovatie. De Business Challenge koppelt woningcorporaties met vragen over duurzaamheid en circulariteit aan bedrijven die een oplossing hebben. Corporaties kunnen tot en met 6 september een vraagstuk indienen.

Match op circulariteit

Ben je als corporatie op zoek naar duurzame alternatieven voor isolatie. Denk je aan circulair watergebruik in wooncomplexen? Of wil je een duurzame oplossing voor bouwafval? Het is bijna onmogelijk om de marktontwikkelingen bij te houden. Waar begin je?

Jouw vraagstuk op het gebied van circulariteit kan je indienen voor deze challenge. Na het sluiten van de termijn voor het inzenden van vragen, kunnen innovatieve marktpartijen en slimme ondernemers reageren. Begin november volgt een selectie van de partijen met de beste ideeën/ oplossingen, waarna de match tussen inzender (corporatie) en geselecteerde bedrijven tot stand komt.

Wie kan meedoen?

Corporaties die zijn aangesloten bij Aedes, een concreet vraagstuk hebben rond duurzaamheid / circulariteit én die samen met ondernemers willen werken aan concrete oplossingen nodigen wij van harte uit een vraagstuk in te dienen. Dat kan tot en met 6 september bij Anne van Stijn, [email protected]

Meer over de KVK Business Challenge

KVK stimuleert bedrijven om te innoveren en te groeien. Dat doen zij onder meer door bedrijven en organisaties met een innovatie- en/of duurzaamheidsvraagstuk kosteloos te matchen met slimme ondernemers die een oplossing hebben. Het innovatieplatform KVK Business Challenge is speciaal daarvoor ontwikkeld. Inmiddels zijn meer dan 1.000 grote en kleine organisaties en ondernemers via dit platform met elkaar verbonden en ruim 200 innovatievraagstukken uit allerlei sectoren uitgezet.

Bekijk ook de flyer hieronder: