Doe mee aan het onderzoek ‘Meerwaarde van (Resultaatgericht) Samenwerken’

Nieuws Nieuws · 18 mei 2022
Expert
Erik van Assen
Erik van Assen
Adviseur Sectorontwikkeling

Wat is de meerwaarde van Resultaatgericht Samenwerken (RGS)? Doe mee aan het onderzoek van Brink en vul de enquête in. Je helpt daarmee de RGS-werkwijze te verbeteren en krijgt de onderzoeksresultaten.

Samenwerken met de markt

Steeds meer woningcorporaties werken samen met de markt voor de invulling van planmatig, contract- en dagelijks onderhoud, renovatie, verduurzaming en nieuwbouw. Allemaal natuurlijk met als doel dat samenwerken meerwaarde oplevert.

Het onderzoek gaat in op de meerwaarde die gebruikers ervaren. En of de vorm van samenwerking invloed heeft op die meerwaarde. Gaat die meerwaarde over budgetzekerheid, stuurbare prestaties, regiebehoud of iets anders? Meer in control zijn, continuïteit en bedrijfszekerheid, impuls voor innovatief denken?

Kijk ook eens bij

Ontvang de onderzoeksresultaten

Help de RGS-werkwijze te verbeteren en ontvang een handzame samenvatting van het onderzoek. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een enquête in te vullen. Dit duurt slechts 15 minuten. De enquête staat open tot woensdag 8 juni 2022. De onderzoekers behandelen de informatie vertrouwelijk.

Werkt de link hierboven niet? Plak dan deze link in jouw browser: https://forms.office.com/r/Gk6PScr9ih

Brink voert het onderzoek uit in opdracht van stichting Vastgoedonderhoud en stichting RGS.