Over Aedes

Adverteren op Werk aan Wonen

De feiten:

  • 69 procent van de werkgevers die een vacature heeft geplaatst, beoordeelt de kwaliteit van dit wervingskanaal met ‘goed’.
  • 94 procent van de werkgevers ontvangt reacties op de geplaatste vacature en 83 procent van de werkgevers beoordeelt de kwaliteit van deze sollicitanten met ‘goed’.(Bron: Enquête onder werkgevers die één of meer vacatures op de site hebben geplaatst, Aedes 2011)

Mogelijkheden voor adverteren

1.Banner

Uw organisatie onder de aandacht brengen met een full banner rechtsboven of een half banner in het midden van de pagina (roulerend in een carrousel). Uiteraard linkt de banner naar de desbetreffende website van de adverteerder. U heeft al een banner voor 6 maanden vanaf 3.000 euro.

2.Vacature/bedrijfsprofiel

Uw meest recente vacature met een link naar uw bedrijfsprofiel op de homepage. Bezoekers die hierop klikken komen terecht op de profielpagina van uw bedrijf. U kunt profiel voorzien van uw tekst en beeld. U heeft al een profiel vanaf 1.500 euro.

  • Uw organisatie versterken door uw vacature te plaatsen en van extra aandacht voorzien door kiezen voor optie ‘topbaan’. Deze vacature staat prominent op de homepage. De optie 'topbaan' heeft u al vanaf 350 euro.

Wilt u adverteren in verschillende media en gebruik maken van de combinatiekorting?Neem contact op met Oscar van den Bosch bij SGNM.
Telefoon: 06 115 915 22 of per e-mail: [email protected].