Inschrijving Aedes-scriptieprijs geopend: geef je op en win €2.500

Nieuws Nieuws · 28 juni 2022
Experts
Bob Witjes
Bob Witjes
Belangenbehartiger
Brenda Heidinga
Brenda Heidinga
Woordvoerder / communicatieadviseur duurzaamheid

Goed en betaalbaar wonen in Nederland kan profiteren van nieuwe en innovatieve inzichten van jonge en talentvolle pas-afgestudeerden. Na een succesvolle start vorig jaar, opent Aedes, vereniging van woningcorporaties, opnieuw de inschrijving voor de Aedes-scriptieprijs voor de beste masterscriptie van studiejaar 2021-2022. Gaat jouw scriptie over het brede terrein van de Nederlandse woningmarkt, volkshuisvesting, sociale huur en/of woningcorporaties, schrijf je dan in. De drie beste scripties ontvangen prijzengeld van €2.500, €1.000 of €500. 

Aanmelden van scripties – inclusief een samenvatting van 1 A4'tje  kan tot 18 september via [email protected]. De prijsuitreiking is op 24 november tijdens het Aedes-verenigingscongres.

Spelregels

De scriptie moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De Masterscriptie van WO of HBO moet geschreven zijn in het Nederlands of Engels tussen 1 september 2021 en 31 augustus 2022.
  • Het onderwerp is relevant en actueel en valt binnen de thema’s: volkshuisvesting, sociale huur, woningcorporaties en/of de Nederlandse woningmarkt.
  • De scriptie en uitkomsten bieden nieuwe inzichten, zijn innovatief en vernieuwend en toepasbaar of bruikbaar voor woningcorporaties en/of Aedes.
  • De inzending moet origineel werk zijn met analyses van eigen hand.