Nieuw in Aedes-bestuur: John Olde Olthof

Nieuws Nieuws · 18 november 2021
Expert
Barbara Mossinkhof
Barbara Mossinkoff
Verenigingssecretaris

In het Aedes-bestuur is een nieuw lid benoemd: John Olde Olthof, bestuurder van Reggewoon in Nijverdal. Met deze voordracht van de kandidaatstellingscommissie stemden de Aedes-leden in tijdens het online verenigingscongres op 18 november 2021 vanuit InnStyle in Maarssen.

Het nieuwe bestuurslid volgt Arjen Jongstra op. De kandidaatstellingscommissie heeft bij de keuze gekeken naar de voor de vacature vastgestelde profielschets. Naar het oordeel van de kandidaatstellingscommissie heeft John Olde Olthof kwaliteiten die verbindend zijn voor al onze leden en onze doelgroepen, dit gecombineerd met een ervaren en moderne kijk op de volkshuisvesting. Ook uit het oogpunt van governance en integriteit acht de commissie John benoembaar.

John Olde Olthof is een actief lid in de regio Twente en binnen Aedes. Hij beschikt daarnaast over een goed netwerk in Drenthe en de Achterhoek.

In het Aedes-bestuur brengt hij kennis mee van politieke en ambtelijke besluitvormingsprocessen en ook zijn expertise op innovatie en IT gebied.

Portret van John Olde Olthof Aedes-bestuurslid en bestuurder Reggewoon