CorporatiePlein 2024: Digitale transformatie woningcorporaties

CorporatieMedia

donderdag 12 september 2024 09:00 - 16:00
0,-

Gratis

De veertiende editie van CorporatiePlein 2024 staat in het teken van de digitale transformatie van woningcorporaties. Digitale transformatie is een continu proces waarmee corporaties moeten dealen. De ene corporatie is daar beter in dan de andere. 

In de corporatiesector zijn daarom grote verschillen waarneembaar. Sommige corporaties staan nog aan de vooravond, anderen zitten er al middenin of zijn zelfs al een baken voor collega's. Leveranciers en adviseurs in de corporatiesector spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van corporaties in het digitale transformatieproces, waarin mens en techniek - zoals AI - de boventoon voeren. 

Corporatieplein is dé Bedrijfsvoering & ICT-Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Het is een vakbeurs waar ontmoeten centraal staat. Bezoekers kunnen op stands van de exposanten terecht voor kleinschalige kennissessies, demo's en adviesgesprekken.