Congres Thuis in de Wijk 2023

woensdag 22 maart 2023 09:15 - 16:30
295,-

Voor leden van Aedes is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar (1 per organisatie). Uiterlijk een maand voor het congres hoor je of je gratis kunt deelnemen aan het congres.

Mis het niet! De derde editie van het congres Thuis in de Wijk. Op woensdag 22 maart 2023 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Nog niet aangemeld? Doe dat snel. Voor woningcorporaties is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar (één per organisatie).

Thuis in de Wijk is hét congres van 2023 over de landelijke woonzorgopgave. Welke woonvormen zijn nodig in nieuwbouw en bestaande bouw? Hoe organiseren we ondersteuning en zorg voor ouderen in de buurt? En hoe maken we de leefomgeving geschikt voor ontmoeten en bewegen? Toekomstbestendig wonen (ook met zwaardere zorg) voor ouderen krijgt de komende jaren steeds meer een plek in dorpen, buurten en wijken. Hoe zorgen we dat dit tot bloei komt?

Met het congres Thuis in de Wijk 2023; bloeiende buurten voor wonen, welzijn en zorg, kijken we naar nieuwe initiatieven die wonen, welzijn en zorg verbinden met de buurt. We zoeken samen met gemeenten, bewonersinitiatieven, zorgverzekeraars, woningcorporaties, welzijns- en zorgorganisaties naar oplossingen die werken.

Thuis in de wijk wordt ondersteund door ActiZ, Aedes, de ministeries van BZK en VWS en Zorgverzekeraars Nederland.