Bestuurlijke Borging RGS

Leercirkel RGS, Aedes en P5COM

woensdag 21 juni 2023 08:30 - 17:00
225,-

(ex. btw)

PE-punten
8

Exclusief voor corporatiebestuurders organiseren de Leercirkel RGS, Aedes en P5COM het symposium Bestuurlijke Borging RGS op woensdag 21 juni 2023. Centraal staat het Resultaatgericht Samenwerken (RGS) in een bestuurlijke context, waarbij inzichten, ervaringen en expertise (inter)actief worden uitgewisseld.

Uitdagingen voor de komende jaren

Met de verduurzaming van honderd duizenden woningen, de krapte op de arbeidsmarkt en stijgende materiaalprijzen gaat het belang van RGS in de woningcorporatiesector de komende jaren fors toenemen. RGS vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid op diverse gebieden en het borgen van continuïteit in de tijd. Maar de wijze waarop is voor veel corporatiebestuurders nog een puzzel.

Om corporatiebestuurders hierbij op weg te helpen speelt het symposium in op actuele thema’s waarvan bestuurders ‘wakker liggen’. Deelname levert niet alleen een hoop nieuwe kennis, connecties en inzichten op, het symposium is ook goed voor 8 PE-punten.

Meer informatie over het programma en de diverse sprekers vind je op borgenvanrgs.nl.

Over de organisatoren naast Aedes

De Leercirkel Resultaatgericht Samenwerken deelt op inspirerende en uitdagende wijze kennis en kunde op het gebied van RGS in de vastgoedsector. P5COM helpt organisaties duurzaam beter te presteren, waaronder de corporatiesector. P5COM is ook een geaccrediteerde aanbieder van opleidingen en trainingen voor Permanente Educatie.