Digitale Veiligheid binnen corporaties

Aedes

maandag 26 februari 2024 14:30 - 16:00
Eigen werkplek
Online evenement
0,-

Gratis voor Aedes-leden

Wat maakt cyberrisico’s anders dan traditionele risico’s? Hoe implementeren en borgen wij een gedegen cybersecurity binnen onze corporatie? Welke concrete stappen kunnen wij nu nemen? En wanneer doen we genoeg? Om deze vragen te beantwoorden organiseert Aedes deze webinar. 

Programma

Tijdens deze webinar behandelt Robert van der Vossen (Senior Cyber Consultant) de volgende onderwerpen:

  • Cybercriminaliteit in het algemeen
  • Cyberrisico's: mens, organisatie (processen) en techniek
  • Risicomanagement en beleid
  • Passende en adequate maatregelen

Als afsluiting laat Ron Vermeulen van Samen Digitaal Veilig zien hoe Aedes-leden kosteloos gebruik kunnen maken van de plusversie van het cybersecurity platform Samen Digitaal Veilig. Hiermee kunnen corporaties concrete stappen zetten om de digitale veiligheid van de organisatie, haar medewerkers en IT-leveranciers aantoonbaar te verhogen.

Doelgroep

Alle corporatiemedewerkers van Aedes-leden.