Innovatie en vernieuwing

Kom dromen en doen bij het Innovatielab

Videoverslag van Innovatielab#1

Innoveren betekent dingen doen en bedenken die er niet zijn. In het programma slaan we daarom een brug met andere industrieën om zo met en van elkaar te kunnen leren. Daarmee is de bijeenkomst interessant voor iedereen die zin heeft om even uit het denkpatroon van onze sector te stappen, het nieuwe jaar wil starten met verfrissende ideeën en die open staat om het in 2020 eens anders te gaan doen dan anders.

Programma

Een onvergetelijke dag, boordevol innovatie en inspiratie. Met sprekers van buiten de sector, zoals René Frijters, oprichter van Knab en Alex Beleggersbank en Ynzo van Zanten van Tony's Chocolonely, en met innovaties die ons werk gaan raken. Een middagprogramma met concrete workshops (#hoedan): hoe kun jij direct met de nieuwe inzichten aan de slag? Speciaal voor durfals is er een mystery workshop. Bovendien tref je op de marktplaats voorbeelden van vernieuwend werken uit onze eigen sector. In het programma staat het thema Klant en dienstverlening centraal. We sluiten de dag af met een energieopwekkende spreker en praten na met een hapje en een drankje.

Meld je aan!

Dit evenement is geweest.

> Benieuwd naar het waarom van het Innovatielab? Lees dan het artikel Vijf vragen aan de bedenkers van het Innovatielab.