Over Aedes

Aedes-Magazine

Eindredacteuren
Margriet Pflug
Contentspecialist
Natasja Verheij
Contentspecialist

Aedes-Magazine is hét magazine over woningcorporaties, het verschijnt op papier én online op Aedesmagazine.nl. 4 keer per jaar wordt de lezer in een mix van interviews, achtergrondartikelen en reportages geïnformeerd over ontwikkelingen in en rond de woningbranche en over dilemma’s in het werk van woningcorporaties.

Doelgroep

Aedes-Magazine is interessant voor iedereen die geïnformeerd wil zijn over ontwikkelingen in de volkshuisvesting. Bijvoorbeeld voor de ‘partners in het wonen’ van woningcorporaties en Aedes, zoals politici, bouwbedrijven, beleidsmakers en organisaties op het gebied van ouderenzorg op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Maar ook voor bestuurders, directeuren, managers en medewerkers van corporaties.

Geen editie missen?
Een online abonnement is gratis!

Voor een abonnement op het gedrukte magazine stuur je een e-mail naar [email protected]

Verschijningsvorm

Aedes-Magazine verschijnt 4 keer per jaar op papier én online. De oplage van het gedrukte magazine is 5.000 exemplaren. Het magazine staat vanaf januari 2021 ook online op Aedesmagazine.nl.

Eerdere jaargangen zijn terug te vinden in een doorbladerbare pdf:
Jaargang 2020
Jaargang 2019
Jaargang 2018
Jaargang 2017
Jaargang 2016
Jaargang 2015
Jaargang 2014

Abonneren

Aedes-Magazine verschijnt 4 keer per jaar. Het magazine is gratis. Een abonnement op het gedrukte magazine bestellen kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Abonneren op de online versie van het Aedes-Magazine kan via www.aedes.nl/abonneren.

Adverteren in Aedes-Magazine

Wilt u uw bedrijf en oplossingen onder de aandacht brengen in Aedes-Magazine? Bel of mail dan met Oscar van den Bosch van SGNM: telefoon 06 115 915 22 of mail naar [email protected]

De volgende formaten zijn mogelijk: 1/4 pagina, 1/2 pagina, 1/1 pagina, 2/1 pagina (= spread, 2 pagina's naast elkaar). Het tarief is afhankelijk van het formaat en de frequentie (hoe vaak brengt u uw bedrijf onder de aandacht). Bijsluiters, meehechters en opplakkers zijn in overleg ook mogelijk.