Uitnodiging Dag van de Volkshuisvesting

Nieuws Nieuws · 25 september 2023

Minister De Jonge nodigt vertegenwoordigers van alle partijen die actief zijn in de volkshuisvesting uit voor de Dag van de Volkshuisvesting. Die wordt gehouden op maandag 20 november 2023 in ’s-Hertogenbosch. Aedes denkt met een aantal partijen mee over de dag in de programmacommissie.

De inzet van de dag is om samen te bespreken wat goed gaat, waar het beter kan en waar het knelt. Zowel bestuurders, directeuren als beleidsmakers en professionals zijn welkom. De dag start met gesprekken met specialisten, in de middag vinden sessies over allerlei onderwerpen plaats. De afsluitende vraag luidt, 2 dagen voor de verkiezingen: wat willen we het nieuwe kabinet meegeven over de volkshuisvesting?

Lees hier de uitnodiging van minister Hugo de Jonge en meer over het programma. Onder de uitnodiging vind je een knop om je aan te melden.

In de programmacommissie hebben zitting: Aedes, Bouwend Nederland, Neprom, Woonbond, NVDE, TKI Bouw en Techniek, IVBN, CBS, Kadaster, VNG, IPO, Valente, de Nederlandse GGZ, gemeente ’s-Hertogenbosch.

Dag van de Volkshuisvesting