Over Aedes

Voorzitter Martin van Rijn

In 2008 werd Van Rijn voorzitter van de raad van bestuur van pensioenuitvoerder PGGM. Van 2012 tot 2017 was hij staatssecretaris van VWS in het kabinet-Rutte II. Tot zijn beëdiging als minister voor Medische Zorg en Sport in maart 2020 was Van Rijn voorzitter van de raad van bestuur van ziekenhuisgroep Reinier Haga. Op 2 februari 2021 trad Van Rijn toe tot de raad van advies van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). De ASRE is hét academisch instituut voor vastgoedkunde. 

Foto's Martin van Rijn

De portretfoto's van voorzitter Martin van Rijn hieronder zijn te gebruiken voor redactionele doeleinden onder vermelding van de fotocredit. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

De foto's zijn te downloaden door op de afbeelding te klikken.

Een afspraak met Martin van Rijn?

Bij verzoeken voor een interview met of mediaoptreden van Martin van Rijn kun je contact opnemen met de woordvoerders van Aedes

Voor vergaderverzoeken of andere afspraken met Martin van Rijn kun je via e-mail terecht bij Sandra Tjon Soei Len of telefonisch via 088 – 233 3720.

Martin van Rijn in de media

21 oktober 2021 - Ruimte + Wonen
Met het Woonprotest eisen talloze Nederlanders een radicale verbetering in het woonbeleid. Een urgent signaal, dat woningcorporaties al veel eerder uitzonden. Nu is er echt geen tijd meer om te aarzelen. De nood is hoog. Dat stelt Martin van Rijn in Ruimte + Wonen. 

25 september 2021 - NOSop3 
Martin van Rijn ging op het jongerenkanaal van NPO, NOSop3, in gesprek met starters en woningzoekenden over de problemen op de woningmarkt.

23 september 2021 - BNR in de middag 
In ruil voor het afschaffen van de verhuurderheffing zijn corporaties bereid om afspraken te maken over investeringen om meer huizen te bouwen. Dat zei Martin van Rijn, voorzitter van woningcorporatie-vereniging Aedes bij het BNR-programma In de Middag.

13 september 2021 - Op1 
Maandagavond 13 september ging Aedes-voorzitter Martin van Rijn in het televisieprogramma Op1 in gesprek over de enorme krapte op de woningmarkt, die vooral merkbaar is in het domein van de corporaties.