Wat doe jij morgen? Innovatielab #2

Nieuws Nieuws · 11 september 2020
Experts
Erwin Steinmeier
Adviseur Werkgeverszaken
Kathalijne van den Brekel
Adviseur Mens & Organisatie

Wat doe jij morgen en hoe werk jij in 2025? We bieden je me het tweede Innovatielab opnieuw een plek waar we inspireren, leren en vernieuwen. Je krijgt een prikkelend programma vol positieve energie en verwondering. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het in plaats van een fysieke bijeenkomst een online evenement geworden.

Werken in de corporatie van de toekomst

Dat is het thema op 13 oktober vanuit Studio A12 in Bunnik.

Jouw werk ziet er in 2025 namelijk anders uit dan hoe je het nu gewend bent. Dat biedt veel kansen, maar vraagt ook iets van jou. Laat je inspireren op het Innovatielab, neem het heft in eigen handen en ga aan de slag met de veranderingen in je werk.

Wat kan je verwachten?

Een onvergetelijke ochtend, vol innovatie en inspiratie. Met geweldige sprekers:

  • Pim de Morree van Corporate Rebels predikt make work more fun. Hoe dan? Met die vraag bezocht hij samen met zijn compagnon wereldwijd honderden bedrijven en schreef er een boek over met een bucketlist voor mensen die willen werken in een plezierig bedrijf.
  • Ben van der Burg en Herbert Blankesteijn zijn wekelijks te horen in de BNR-podcast de Technolog en vertellen ons over technologische ontwikkelingen en de impact op onze samenleving. De voormalig schaatser en natuurkundige blikken kort terug op hun carrièreswitches.
  • Natuurlijk is onze energieke dagvoorzitter Ergin Borova er ok weer bij!