Doe mee met de Dag van de Bouw

Nieuws Nieuws · 29 maart 2023

Woningcorporaties kunnen laten zien hoe zij werken aan nieuwbouw en renovatie tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni, georganiseerd door Bouwend Nederland. Bouw- en infrabedrijven stellen dan met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlandse publiek. Dit is een mooie gelegenheid om de nieuwbouw- en renovatieprojecten van de corporaties in de schijnwerpers te zetten. Bezoekers en nieuwe bewoners krijgen op deze dag een kijkje achter de schermen.

Wil je meedoen met de Dag van de Bouw? Vraag het bouwbedrijf dat werkt aan het project dat je voor ogen hebt, om zich op te geven voor de Dag van de Bouw. Dat kan tot 1 mei 2023. Er is maar één belangrijke voorwaarde om mee te doen. Dat het bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland, de branchevereniging van de bouw. Het is een mooie gelegenheid om de omgeving te laten zien aan welke projecten corporaties werken. Bovendien zorgt het openstellen van een bouwlocatie vaak voor betrokkenheid en begrip van de buurtbewoners. Meedoen aan de Dag van de Bouw is gratis. Bouwend Nederland levert bouwhekdoeken en zorgt voor de promotie.

Dag van de bouw

Aanmelden

Woningcorporaties kunnen niet zelf hun project aanmelden voor de Dag van de Bouw, maar doen dit via het bouwbedrijf. Maar je kunt wel het bouwbedrijf ondersteunen in de aanmelding door tekst en foto’s aan te leveren over het project. Die kunnen worden gebruikt als visitekaartje voor potentiële bezoekers.