Conceptenetalage voor renovatie en verduurzaming

Nieuws Nieuws · 30 juni 2021

Welk concept voor renovatie of verduurzaming past het beste bij uw corporatiewoningen? Op dit moment is het vergelijken van goede oplossingen zeer lastig. Met een conceptenetalage brengt De Renovatieversneller vraag en aanbod inzichtelijk bij elkaar.

Met voorbeelden krijgt u inzicht in de mogelijkheden en innovaties van aanbieders. Daarnaast maakt de etalage zowel de data als de te verwachten prestaties en resultaten transparant. Als corporatie kunt u goed beoordelen welk voorbeeld aansluit bij uw praktijk en opgaven. Door uw inkoopsamenwerkingen en professioneel opdrachtgeverschap kunt u deze voorbeelden plaatsen en inschatten of ze voor u toepasbaar zijn. Als corporatie heeft u een beeld van het huidige bezit en wat u daarmee wilt. Is een grote renovatie nodig, wilt u het comfort voor de bewoner verhogen, of is CO2-besparing het voornaamste doel? Door het archetype te kiezen dat het beste bij uw opgave past, kunt u de verschillende concepten met elkaar vergelijken.

De conceptenetalage is nog niet compleet. Heeft u ideeën en ervaringen die u wilt delen? Stuurt u die naar de Renovatieversneller.

Ga naar de conceptenetalage