Vereniging

Platform JONG Aedes

Expert
Jeff van As
Jeff van As
Belangenbehartiger

Wat doet Jong Aedes?

Jong Aedes brengt jonge medewerkers van woningcorporaties uit het hele land bij elkaar door activiteiten te organiseren. De activiteiten zijn gericht op een inhoudelijk thema dat de corporatiesector raakt, of op persoonlijke ontwikkeling. Het vrije gesprek, reflectie en gezelligheid staan centraal. Jonge medewerkers bouwen zo een netwerk op in de sector, maken kennis met andere corporatiemedewerkers en corporaties en buigen zich over onderwerpen die misschien niet binnen hun eigen corporatie of functie spelen. 

Daarnaast is Jong Aedes klankbord voor allerhande zaken die ons werkgebied raken. Jong Aedes geeft bijvoorbeeld input aan Aedes voor het opstellen van een nieuwe CAO. Maar ook als jouw corporatie met een vraag zit waarop zij een jong perspectief willen, kan Jong Aedes een rol spelen. We zetten polls uit onder onze leden of reflecteren in een bijeenkomst op een casus. 

Contact of lid worden?

Werk je met energie en passie in de sector en ben je niet ouder dan 35 jaar? Word dan lid van Jong Aedes door je aan te melden via het aanmeldormulier netwerk Jong Aedes. Lidmaatschap van Jong Aedes is gratis voor medewerkers van de bij Aedes aangesloten corporaties.

Als je je aanmeldt ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gebruiken voor het bijhouden van ons ledenbestand. Je krijgt e-mails met  onder andere aankondigingen van de activiteiten die Jong Aedes organiseert. Daarnaast kun je jezelf ook aanmelden voor de digitale community Jong Aedes op www.communities.nl. Deel hier je ervaringen, stel je vragen en help elkaar verder.

Meedoen of meepraten?

Wie zitten er achter Jong Aedes?

Zeven actieve jonge corporatiemedewerkers vormen het bestuur. Jaarlijks wisselt een deel van het bestuur. Op dit moment bestaat het bestuur uit:

  • Lucien Palmboom (Woonzorg Nederland)
  • Olivier Smink (De Key)
  • Robin Hulsman (Eigen Haard)
  • Melissa Hulleman (Mitros)
  • Nick Janssen (Woningstichting Nijkerk)
  • Evy van den Broeck (Thuisvester)
  • Vincent van Huijgevoort (Charlotte van Beuningen)
  • Jeff van As (Aedes)

Het bestuur van Jong Aedes is bereikbaar via [email protected].